20140828_SofiaE_020.jpg

Glad, kreativ och ambitiös är tre ord som beskriver mig väldigt bra. Jag älskar mitt jobb och känner mig lyckligt lottad över att få arbeta med någonting jag verkligen brinner för och aldrig får nog av. Frisöryrket har jag arbetat med i över 10 år och älskar det fortfarande!

Hösten 2013 började jag arbetar som frilansande makeupartist för Pürcosmetics.

Den 16/11 2015 slog jag och min kompanjon Sofia Bakhuizen upp dörrarna till våran egna salong på magasinsgatan 7, tid. Jag är otroligt stolt över vårat slit för att få salongen att förmedla den rätta känslan och kunna presentera våran drömsalong, Välkomna! www.tidhår.se

Att få förnyelse och hålla kreativiteten vid liv är viktigt för mig och det får mig att utvecklas.

Att arbeta som utbildare för Pürcosmetics är väldigt lärorikt. Jämfört med många andra i min bransch kan jag erbjuda en helhet av kunskap inom hår&makeup som är inspirerande för mig men framförallt och förhoppningsvis en extra ordinär upplevelse för dig/mina kunder. I och med mitt sätt att arbeta får jag träffa hela den professionella massan från min bransch. Där får jag bland annat tillgång till att regelbundet besöka och arbeta på modevisningar, vilket ger mig extra spets och kompetens. Att träffa, möta och arbeta för kända och mindre kända personer i min bransch är en del av det som ger mig både inspiration, erfarenhet och utveckling. Vilket resulterar i att det ger dig/er som kund en fördel att besöka just mig. 

 

Kreativitet är någonting som står mig nära, det finns alltid nya tankar och idéer på saker som jag vill skapa eller få fram på ett eller annat sätt. Förutom att skapa hårkreationer och olika makeuper gör jag även hårsmycken som är väldigt uppskattat av brudar och baltjejer. 

Att skapa är något jag älskar, när jag får tid över så försöker jag att måla och har gjort det sedan jag var barn. Allt ifrån större tavlor i akryl till att skissa och teckna med penna och bläck. Lite olika målningar finner ni HÄR

 

 

Följ mig på Instagram @sofiaehairmakeup