Inspiration

Tänkte dela med mig av en annan makeup som jag gillar väldigt mycket. Här har jag valt att lägga fokus på ögonen istället för på läpparna som i förra makeupen jag visade. 

När man vill ha en riktigt intensiv känsla på ögonen  och samtidigt behålla ett öppet öga är detta en riktigt bra variant. Speciellt på mig som har ett djupt liggande öga då jag inte vill trycka in det mer utan snarare öppna upp och ploppa ut ögat. 

Jag har jobbat med mörka toner närmast ögat som jag softat ut och blendat väl så det inte blir några skarpa avslut. Ljusa, skimriga toner på locket och innerkant av ögat för att öppna upp och behålla storleken till ögat.

 

 

 

Produkter från Pürminerals

Ögon:

  • cease crease eye shadow primer
  • free spirit ljusa på locket och bruna i globlinje och under ögat
  • after glow innerkant ögat
  • eyepensil nyans onyx 
  • Big look mascara

 

Läppar:

  • Lip gloss château kisses nyans Foxy

Ögonbryn

  • Wake up brow nyans Mocha