Härliga sol!

Nu när solen ÄNTLIGEN börjar kika fram kommer alla underbara vårkänslor! Man ser folk njuta av solstrålarna längst husväggarna, solglasögonen är framme och nya härliga kläder i ljusare och gladare färger syns på gatorna. 

Under våren och sommaren vill vi ha en fräsch och naturlig makeup som ger känslan av att inte känna sig för sminkad. Jag återkommer alltid till att ha en softare ögonmakeup och mer fokus på läpparna. Att lägga fokus på läpparna är ett enkelt sätt att variera sig på och ett STORT plus är att det går fort! Nu lämnar vi det mörka tråkiga bakom sig och blickar mot den ljusa tiden som kommer med mycket sol, långa ljusa dagar och nya härliga kläder med ljusare toner och mer färg!

En look jag gillar med mycket vårkänsla! Va trycker ni?

Produkter från pürminerals

  • Primer: illuminat and glow
  • Foundation: liquid veil nyans light
  • Rouge: marble powder nyas pink 
  • Highligt: after glow
  • Ögonbryn: wake up brow nyans mocha 
  • Cease crease eye shadow primer 
  • Ögonskugga nyans classic beauty (brun och guld) och free spirit ( brun) 
  • Mascara Big Look
  • Läppstift: nyans debutante