Vigsel mellan Sofie & Mattias

Lördagen den 28/8 var nog en väldigt regnig och tråkig dag för många, MEN inte för Sofie och Mattias och alla gäster som fick vara med att delta på ett helt underbart bröllop! När vi var på salongen spelade det inte någon roll hur mycket regn det kom för det bara strålade ljus från denna underbart vackra brud!


Sofie har ett långt, tjockt lockigt hår som jag fick äran att skapa en fin kreation på. Hon ville gärna ha en håraccessoar och hade sett lite utav det jag gjort tidigare så hon gav mig fria händer att skapa någonting fint att ha i håret. Så otroligt roligt!!!

Jag bara älskar fluor så när vi hade pratat ett tag och även Sofie sa att det var något hon kunde tänka sig blev jag över lycklig!


När det kom sminket så är det som man vill med de flesta brudar, ta fram det vackraste hos personen så hon fortfarande känner igen sig men bara känner sig så vacker som möjligt! Vi valde att lägga lite mer fokus på ögonen och ha softa läppar till det.


Jag är väldigt nöjd med resultatet och Sofie och Mattias hade sin bästa dag så här långt i livet!


Fotograferna heter Jessica Strömberg och Mattias Andersson.