Underbara solljus!

Dessa är några utav mina absoluta favorit bilder!! Jag verkligen älskar allt! Håret, make upen, kläderna, miljön och ljuset!

 

Inspirationen till denna fotosession var 70-tals hippie och bohem, en slags blandning mellan detta i en vacker miljö med en modern twist. 

 

Vi hade så sjukt roligt under denna fotosession! Men när man jobbar med naturligt ljus så gäller det att ha en bra modell som sätter bilderna direkt för man måste vara snabb eftersom ljuset flyttar sig hela tiden. Det måste ha sett väldigt roligt ut när vi jagade solljuset från plats till plats! 

 

Jag vet inte vad mer jag kan säga om dessa bilder än att jag blir väldigt glad varje gång jag kolla på dom.

Hoppas ni tycker om dom lika mycket som jag!!

 

Hår & Make up: Me

Modell: Emma Säwemark

Fotograf: Cim Ek