Mitt drömhår!

Min kund Johanna har nog det finaste håret jag vet! Jag tror ni förstår varför... =)


Det roliga är att jag måste var trejde månad sitta med sjukt många permanentspolar i håret som ska rullas ner så nära hårbotten det bara går så det blir så bra stuns som möjligt på lockarna. Det känns och ser ut som man får en ansikslyftning när man sitter med spolarna i håret! Helt enkelt inte den mest njutbara behandlningen MEN det är det värt alla gånger för att få  mina lockarna.

Hur som hellst, Johanna har alltså sånt här underbart hår i sig själv vilket jag är otroligt avundsjuk på!!


Hon var modell på en plåtning där jag ville att hennes hår skulle vara i fokus. Min fotograf Cim skrattade efteråt när hon såg lite behind the scenes bilder och tyckte det var ganska roligt att vi matchar lite grann =)

Jag måste dela med mig av några behind the scenes från denna plåtning!