jobb, jobb, jobb!

Just nu känns det som att tiden bara springer iväg! Jag flänger fram och tillbaka men njuter verkligen av att det är så roligt!

Denna veckan började jag med att åka till Malmö på måndagen för att ha en kurs där i två dagar. Alltid lika roligt att komma ner till Malmö och bli bemött av alla underbara kollegor på kontoret där nere! Sj däremot är jag inte riktgt lika glad på då tåget var TVÅ! timmar försenat.... inte så roligt!

Förra veckan var jag till Stockholm och var på en mysig middag med teamet Pürminerals och davines färgtekniker.  Onsdagen bestod utav utbildning och massa massa ny härlig kunskap!

Nu får salongen avsluta denna veckans jobb idag och imorgon sen är det mycket makeup-jobb nästa vecka!

Trevlig helg alla glada! Nu går jag och mina gula byxor på härlig fredagslunch med min kära man!