Ögonbryn

Nu har det kommit nya ögonbrynspennor från Pürminerals som är helt fantastiska! Finns i fyra olika nyanser, Blonde roast, Latte, Espresso och Mocha, det på varje penna finns även våran populära "Hello Bright Eyes" penna. Så du får två nyanser på varje penna!

Den ljusa nyansen lägger man i vattenlinjen för att få bort röda ögon så man enkelt ser piggare ut på morgonen. ( jag klarar mig inte utan den kan jag säga!)

Ögonbrynen gör så otroligt mycket för ditt utseende! Du får en inramning av ögat och en fin och fräsch helhet. Gillar min inte mörka ögonbryn så finns det ljusa nyanser och det viktiga med ett ögonbryn är att man får en nyans även på yttre delen av brynet där det flesta bryn är ljusa. Man strävar efter ett mjukt bågformat bryn.


Jag fyllde endast i ena brynet så ni ska få se vilken skillnad det gör. Nyansen jag har använt är Espresso.